Šla babka do lesa a nevyšel jí krok...

Jeden delší pro začátek

5. 1. 2011 12:24
Rubrika: Fórky | Štítky: vtip , vtipy

Manželé žijící v Paříži chtějí oslavit výročí své svatby dole u moře na jihu Francie a objednají si od čtvrtka do neděle pokoj ve stejném hotelu, kde před dvaceti lety strávili svatební cestu. Manželka však na poslední chvíli nedostala v zaměstnání na čtvrtek volno, proto se rozhodli, že manžel pojede ten den sám a jeho žena za ním přiletí v pátek letadlem.
Manžel se tedy ve čtvrtek večer ubytoval v hotelovém pokoji a z tamější jediné kavárny s internetem poslal manželce e-mail. Při psaní adresy však bohužel udělal chybu, a tak se stalo, že zpráva nedošla jeho manželce, ale zcela jiné ženě.
Téhož večera se v jiném francouzském městě vrací jiná nešťastná vdova z pohřbu svého muže, který zemřel na infarkt. Když přijde domů, pustí si počítač, aby si přečetla kondolence, které ji její známí poslali. Hned při čtení první zprávy však omdlí; její syn přijde do pokoje a najde ji v bezvědomí.Snaží se jí pomoci, ale pak si na obrazovce počítače všimne zprávy, kterou si jeho matka otevřela:
"Má milovaná ženo, dostal jsem se sem celkem dobře. Jsi jistě překvapená, že ode mě dostáváš tuto zprávu teď a tímto způsobem. Ale mají tady internet, a tak jsem si řekl, že Tě překvapím. Ověřil jsem, že je vše nachystáno na pátek, kdy mě sem máš následovat. Doufám, že jsi připravená a že se Ti bude cestovat stejně hladce jako mně.
Nedočkavě Tě očekává Tvůj manžel.
P.S.: Nemusíš si brát mnoho oblečení, tady dole je pekelné horko."

 

Zobrazeno 2286×

Komentáře

Léňaa

ty kokso:-)Krásné...
krve by se ve mně nedořezal...Šmankote¨....:-)

Martin Múčka (Smile)

jen se těžko pamatuje...

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz